Πότε και Γιατί;

Τα χρόνια έχουν περάσει
  • Αναρωτηθήκατε πόσα έχουν αλλάξει από τότε που εγκαταστήσατε τον ανελκυστήρα σας;
  • Πόσες τηλεοράσεις και πόσα αυτοκίνητα έχετε αλλάξει τα τελευταία 15 χρόνια;

Όσο καλοδιατηρημένος και αν είναι ο ανελκυστήρας σας, σίγουρα η πάροδος των χρόνων έχει αφήσει τα σημάδια της. Σήμερα στη Valsamidis A.E. χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής προκειμένου να σας δώσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τόσο την ασφάλεια όσο και τις επιδόσεις και φυσικά το αισθητικό αποτέλεσμα του ανελκυστήρα σας.

Η χρήση του κτιρίου έχει αλλάξει

Μετά από τόσα χρόνια μπορεί να έχετε αλλάξει τη χρήση του κτιρίου και ο ανελκυστήρας σας πιθανόν να μην καλύπτει τις νέες σας απαιτήσεις. Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι σε θέση να σας παρέχουν κυκλοφοριακές μελέτες με σκοπό την κάλυψη των παραμέτρων της κυκλοφοριακής ανάγκης του κτιρίου σας.

Τα παράπονα έχουν αυξηθεί

Όταν τα παράπονα για τον ανελκυστήρα σας αυξάνονται σίγουρα ήρθε η ώρα για τον εκσυγχρονισμό του. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να επισκεφθεί το χώρο σας χωρίς χρέωση και να σας δώσει λύσεις που θα ανταποκρίνονται αποκλειστικά στη δική σας περίπτωση.

Θέλω να κάνω οικονομία

Ξεχάστε για πάντα τον ενεργοβόρο υδραυλικό ανελκυστήρα σας και αντικαταστήστε τον με νέο, εξελιγμένης τεχνολογίας και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Σχεδιάσαμε τη νέα προϊοντική γκάμα V20, ενεργειακής κατηγοριοποίησης Α, με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά και ταυτόχρονα να σας προσφέρουμε τις πιο συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις.

Οι μηχανικοί μας θα αναλάβουν την εκπόνηση της Ενεργειακής Μελέτης που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και δεδομένα. Η εμπεριστατωμένη Ενεργειακή Μελέτη θα σας δώσει ξεκάθαρη εικόνα ώστε να εκτιμήσετε το άμεσο οικονομικό όφελος που προκύπτει για την τσέπη σας ενώ παράλληλα βοηθάτε το περιβάλλον συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του ανελκυστήρα σας.

Το προβλέπει ο Νόμος

Η διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του ανελκυστήρα σας δεν είναι μόνο απαραίτητη  αλλά και υποχρεωτική από το Νόμο. Στην τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση ΚΥΑ 28425/2008 (βλ. downloads) καταγράφονται οι προθεσμίες μέσα στις οποίες πρέπει να ανακαινισθεί και να πιστοποιηθεί ο ανελκυστήρας σας ανάλογα με το έτος εγκατάστασης και το status αδειoδότησής του.

Μαζί θα συνεργαστούμε προκειμένου να επιτευχθούν πρακτικές λύσεις  που να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας και θα πληρούν όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Στη Valsamidis A.E. έχουμε τη γνώση και την εμπειρία.